9 / 100

Om oss

Albona Online faktura skapades 2013 av Albona Redovisning AB. Syftet med tjänsten är att hjälpa småföretagare med fakturering och offerthantering. Med denna tjänst kan småföretagarna få hjälp med hanteringen av sina fakturor. Under de senaste åren har fler funktioner utvecklas för att underlätta hanteringen ytterligare.

1X Hosting Illustration 02

Funktionerna i våra tjänster

Hantera fakturor och offerter i en simpel komplett lösning

Upptäck den lätta lösningen för hantering av fakturor och offerter för ständig utveckling i din verksamhet. Vår lösning är kundorienterad där du som användare av tjänsten kommer upptäcka de olika fördelar den har.

Tjänsten erbjuder dig som användare inte enbart skapande av fakturering och offerter men dessutom en anpassad hantering av det.

Du som användare kan skapa olika foldrar för att ge dig största möjliga kontroll på dina specifikationer, med andra ord från att en offert skapades till att slutligen nå en inbetalning.

Det betyder att du själv som kund kan anpassa tjänsten efter dina behov och ha full kontroll på olika typer av arbete din verksamhet hanterar.

När det kommer till kvalitet och standard, vi på Albona Online Faktura vill erbjuda den bästa möjliga tjänsten för våra klienter.

Vårt företagsuppdrag

Att tillgodose småföretagare en möjlighet till förenkling i deras arbete oavsett bransch vid hantering av olika typer av specifikationer. Tjänsten Albona Online faktura är ett hjälpande administrativt verktyg vid skapande och hantering av faktura samt offerter.

Vår vision

Med över 20 års erfarenhet är vår vision att bli en viktig aktör bland ledande företag inom norden. Detta med syfte att hjälpa småföretagare uppnå kvalitetsutveckling inom sina verksamheter.

“En fantastisk lättanvänd tjänst. Jag sparar mycket tid på den automatiska hanteringen. Tack för en bra lösning.“

Camilla Karlfeldt – Webb-utvecklare

“Jag började använda Albona online faktura för snart 1,5 år sedan och jag har inte ångrat mig en enda sekund. Det har underlättat mitt arbete jättemycket, Tack! “

Hanna Ivarsson – Marknadskonsult

“Har under flera år haft problem med pappersfakturor som försvinner, nu när allt finns online slipper jag äntligen problemet. Jag vill varmt rekommendera det här.“

Peter Tosevski – Byggentreprenad