Om oss

Albona Online Faktura skapades redan år 2013 av Albona Redovisning AB. Under de senaste åren har fler funktioner utvecklas för att underlätta för våra kunder. Numera ägs och drivs tjänsten av företaget Alonfa AB.

Syftet med tjänsten är att hjälpa småföretagare med fakturering, offerter, projekthantering och tidrapporter. Med vår tjänst kan du som företagare få mer tid över till annat.

 

1X Hosting Illustration 02

Funktionerna i våra tjänster

Fakturor, offerter, register, projekt och tidrapporter

Upptäck vår smidiga lösning för hantering av fakturor, offerter, register, projekt och tidrapporter. Vår lösning är kundorienterad där du som användare snabbt kommer upptäcka de många fördelar tjänsten erbjuder.

Tjänsten erbjuder dig som användare mängder av smarta och nyttiga funktioner som hjälper dig i ditt företagande.

Du som användare kan exempelvis skapa olika mallar och automatiskt fakturera projektkostnader. Vi tror att du kommer spara mycket tid till roligare och mer lönsamma saker.

dump8 small

Vårt företagsuppdrag

Att tillgodose småföretagare en möjlighet till förenkling i deras arbete, oavsett bransch. Tjänsten Albona Online Faktura är ett hjälpande administrativt verktyg vid skapande och hantering av fakturor, offerter, register, projekt och tidrapporter. 

Vår vision

Vi har över 20 års erfarenhet av branschen. Vår vision är att bli en ledande aktör som erbjuder moderna företagstjänster för småföretagare i Europa. Med våra smarta tjänster vill vi hjälpa småföretagare att förenkla och utveckla sitt företagande. 

“En fantastisk lättanvänd tjänst. Jag sparar mycket tid på den automatiska hanteringen. Tack för en bra lösning.“

Camilla Karlfeldt – Webb-utvecklare

“Jag började använda Albona online faktura för snart 1,5 år sedan och jag har inte ångrat mig en enda sekund. Det har underlättat mitt arbete jättemycket, Tack! “

Hanna Ivarsson – Marknadskonsult

“Har under flera år haft problem med pappersfakturor som försvinner, nu när allt finns online slipper jag äntligen problemet. Jag vill varmt rekommendera det här.“

Peter Tosevski – Byggentreprenad

Om företaget

Albona Online Faktura levereras av Alonfa AB.

Alonfa AB
Gamla Kronvägen 10 E
433 33 Partille

Organisationsnummer 559326-2727

Styrelsen har sitt säte i Partille.